Medical Business Projects (MBP), de non-profit consultancy tak van stichting Medical Business, heeft als doel om de medisch specialisten en managers van de toekomst samen te laten werken aan het verbeteren van de zorg, waarbij medisch en bedrijfskundig perspectief gebundeld wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze verbinding essentieel is om nú en in de toekomst optimale patiëntenzorg te realiseren, met efficiënter gebruik van (financiële) middelen en een prettiger werkklimaat voor alle zorgprofessionals.

MBP is een uniek format, waarbij een multidisciplinair team van jonge (zorg)professionals een project uitvoert binnen een zorginstelling. Onder begeleiding van een ervaren consultant van Accenture, Deloitte, KPMG of Strategy& streeft het projectteam naar vernieuwende, creatieve oplossingen en adviezen voor bestaande vraagstukken.
Ben jij een jonge (zorg)professional en wil jij meedoen aan een project? Lees dan hier verder.

Heeft uw zorginstelling behoefte aan een jong, ambitieus en betrokken team dat met een frisse blik en vanuit verschillende achtergronden met een van uw vraagstukken aan de slag gaat? Kijk dan op aanmelden opdrachtgevers voor meer informatie en onze contactgegevens.

 

 

Overzicht van alle projecten

Bekijk voor meer inspiratie al onze eerdere projecten in het portfolio.