Medical Business Connect 2022

Zie onderaan de pagina de foto’s van het schitterende evenement!

Een duurzame toekomst van de zorg
Samen op het juiste spoor

Zaterdag 11 juni 2022
Spoorwegmuseum, Utrecht
12:30 – 23:00 uur

MB Connect is hét evenement voor young professionals uit de zorg. Het programma staat geheel in het teken van een duurzame toekomst: hoe zorgen we ervoor dat de zorg op de lange termijn uitvoerbaar blijft? Kom luisteren naar experts, volg interessante workshops en ‘connect’ met andere young professionals.

Het programma
– Debat (start 13:00 uur)
In het Spoorwegmuseum trappen we de dag af met een plenair debat tussen experts uit verschillende hoeken van de zorg. Niemand minder dan Mariëlle Bartholomeus (RvB Rivas zorggroep), Geert van Pamelen (senior zorg consultant zinnige zorg bij VGZ), Dianda Veldman (directeur patiëntenfederatie Nederland) en Marc Kaptein (medisch directeur Pfizer), Anna Verhulst (AIOS Interne Geneeskunde en oprichter van stichting ‘Dokters in Debat’) en nog twee verrassingssprekers gaan met elkaar in gesprek onder leiding van Wessel Fuijkschot (oprichter KINASE én een van de oprichters van Medical Business) waarin de toekomst van de zorg belicht zal worden aan de hand van prikkelende stellingen. Zitten we op het juiste spoor of is het tijd voor een wissel?

– Workshops (start 15:30 uur)
Laat je inspireren door de Klimaat Dokter en de Fitte Dokter. Benieuwd naar wat je overkomt als je als patiënt in de zorg komt? Warner Prevoo, interventieradioloog, te samen met een AYA ambassadeur (Jong & Kanker Zorgnetwerk) nemen jou mee in hun ervaring hoe het is om kanker te krijgen (als arts). Daarnaast wordt er een workshop gegeven over financiën onder leiding van Vincent Eversdijk (partner bij BDO Advisory). Tijdens een workshop met Deloitte word je meegenomen in de verschillende stakeholders in de zorg. Kom erachter wie met welke belangen aan tafel zit! Of leer met Daniël Kapitan (data scientist o.a. verbonden aan het Eindhoven AI Systems Institute) over gebruik van data in de zorg.

– Diner en borrel (start 18:30 uur)
We sluiten het evenement af in stijl: met een diner en een borrel. Een goed moment om na te praten over de dag en te ‘connecten’ met andere young professionals.

Foto’s