Medical Business Connect 2022

Sollicitaties voor de commissie nu geopend!

  • Lijkt het jou leuk met een hecht team het nieuwe grote evenement van Medical Business te organiseren?
  • Wil jij ervaring opdoen met het opzetten van een groot event en je tegelijkertijd verdiepen in de organisatie en financiering van zorg?
  • Heb jij afgelopen jaren een evenement van Medical Business bijgewoond en heb je suggesties voor verbetering?

Wacht dan niet langer en solliciteer voor de MB Connect commissie 2022!

Stichting Medical Business zet zich in om de kennis en kunde van een nieuwe generatie jonge zorgprofessionals zowel op bestuurlijk, organisatorisch als financieel gebied in de zorg te verbreden en verdiepen. De Masterclass is hier een onderdeel van en wordt al sinds 2013 jaarlijks georganiseerd door en voor startende zorgprofessionals.

In 2022 nemen we dit beproefde concept op de schop. Na de afgelopen maanden van niet-fysieke bijeenkomsten willen wij groots uitpakken met de eerste editie van MB Connect.

Dit exclusieve evenement zal dit jaar de Masterclass vervangen en zal bestaan uit een dagprogramma, met aansluitend een diner en borrel waarbij ook al onze sponsors en partners aanwezig zullen zijn. De commissie zal starten vanaf juli 2021 en bestaat uit 4 organiserende commissieleden, waarbij zij begeleid worden door 2 oud stichtingsleden. Het evenement zal plaatsvinden tussen april – juni 2022.

Ben je enthousiast geworden en wil jij hieraan bijdragen? Stuur dan vóór 31 mei 2021 je motivatie en CV naar (info@medicalbusiness.nl).Masterclass 2021