Over Medical Business Masterclass

  De Medical Business Masterclass bestaat al sinds 2013 en staat garant voor de scherpste prijs-kwaliteitverhouding. Door en voor jonge zorgprofessionals belichten we de bestuurlijke, organisatorische en financiële kanten van de zorg. Desondanks blijft de vraag om meer te leren over ‘Medical Business’ actief onder jonge zorgprofessionals.

  Elk jaar komt er immers een nieuwe groep jonge zorgprofessionals bij en ook zij ervaren de behoefte aan meer kennis van het systeem waarin zij werken. Zij beseffen dat het beter organiseren van zorg direct ten goed komt aan de patiënt, het eigen werkplezier en de kosten. Om hierover constructief mee te kunnen denken is gedegen kennis nodig.

  Met de Masterclass hopen we een bescheiden stap in de goede richting te zetten door jonge zorgprofessionals kennis te bieden over de niet medisch-inhoudelijke kant van de zorg. Tijdens de Masterclass komen zaken aan bod als financiën, bestuur, politiek, de rol van de zorgverzekeraar, marktwerking en de toekomst van de zorg.

  Door middel van interactieve, informatieve en inspirerende presentaties van onze sprekers hopen wij een nieuwe generatie aan het denken te zetten. Daarbij bieden we handvaten om de toekomstige uitdagingen binnen de gezondheidszorg aan te gaan. Op deze manier kunnen jonge zorgprofessionals een actieve rol gaan spelen in de besluitvorming over financiën, bestuurlijke vernieuwing en innovaties binnen de gezondheidszorg.

      

  Partners

  Deloitte
  Deloitte
  Strategy&
  Deloitte