Stichting Medical Business – Verstand van zaken in de zorg

Medical Business Cursussen

Stichting Medical Business is in 2013 opgericht door een groep zesdejaars studenten geneeskunde die zich zorgen maakte over de stijgende zorgkosten en de beperkte kennis van artsen over de financiën en organisatie van zorg. Medical Business zet zich daarom in om de kennis en kunde van jonge zorgprofessionals op bestuurlijk, organisatorisch en financieel gebied verder te verbreden en te verdiepen.

Om dit te bereiken organiseren wij verschillende activiteiten en evenementen voor de zorgprofessionals van de toekomst, enkele voorbeelden hiervan zijn onze masterclasses, webinars en meeloopdagen met bestuurders.

Verder onderscheidt Medical Business zich op unieke wijze met de Projects en de Summer School in samenwerking met de TIAS – School for Business and Society. Met een Project krijgen de deelnemers de mogelijkheid om onder begeleiding van consultancy kantoren zich te richten op innovatie en verbetering bij een actueel zorgprobleem. Tijdens de Summer School in augustus/september worden deelnemers in 4 dagen volledig bijgepraat over het zorgsysteem in Nederland en worden zij getraind om hier een actieve rol in te gaan vervullen.

Benieuwd naar wat Medical Business nog meer voor jou te bieden heeft? Via de nieuwsbrief krijg je elk kwartaal een update over onze activiteiten. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven over alle updates van onze Stichting!