Summer Academy

Ontwikkel uw vaardigheden in leiderschap, organisatie en management van de zorg, ‘An update in Healthcare Management’

In 2019 organiseren TIAS School for Business and Society en Medical Business Education de 6e editie van de Summer Academy. Vier dagen in-house bij TIAS, waarbij de laatste academische inzichten voorbij komen in onder andere leiderschap, strategie, financiën en organisatie in de zorg. Gegeven door de grote influencers in zorg Nederland, ondersteund met case studies uit de dagelijkse praktijk. Dit programma is perfect voor als je de basis voorbij bent en de volgende stap wil zetten in kennis over de zorg.

Klik rechts voor een indruk van de eerste TIAS-MBE Summer Academy en hoor deelnemers van de Summer Academy 2015 aan het woord!


Aanmelden

Aanmelden voor de Summer Academy kan vanaf maandag 26 maart door je CV en motivatiebrief (max 1 A4’tje) te sturen naar education@medicalbusiness.nl.
De aanmelding hiervan sluit op 6 mei om 23.59u. Vanwege het grote enthousiasme bij voorgaande edities en er slechts 40 plekken beschikbaar zijn, zal er een selectie van deelnemers worden gemaakt op basis van je CV en je motivatiebrief.

Indien je nog vragen hebt, kan je een mailtje sturen naar education@medicalbusiness.nl. Hopelijk zien we je in augustus bij de Summer Academy!

Praktische informatie

  • Data: 27 t/m 30 augustus 2019
  • Locatie: TIAS School for Business and Society (Tilburg)
  • Programmaprijs: 850,- euro *
  • Aantal deelnemers: 40
  • Selectie van deelnemers o.b.v. CV en motivatie.
  • Overnachting (2-persoonskamer), ontbijt, lunch, diner inbegrepen
    * Prijs is op basis van eigen vervoer naar Tilburg en van hotel naar TIAS

tias-logo

mbe-logo