Summer Academy – Updates in Healthcare Management

Ontwikkel uw vaardigheden in leiderschap, organisatie en management van de zorg

In 2020 organiseren TIAS School for Business and Society en Medical Business Education de 7e editie van de Summer Academy. Vier dagen in-house bij TIAS, waarbij de laatste academische inzichten voorbij komen in onder andere leiderschap, strategie, financiën en organisatie in de zorg. Gegeven door de grote influencers in zorg Nederland, ondersteund met case studies uit de dagelijkse praktijk. Dit programma is perfect voor als je de basis voorbij bent en de volgende stap wil zetten in kennis over de zorg.

Klik rechts voor een indruk van de eerste TIAS-MBE Summer Academy en hoor deelnemers van de Summer Academy 2015 aan het woord!


Aanmelden

Vanwege de COVID-19 crisis wordt de geplande editie van augustus 2020 uitgesteld. Houd onze nieuwsbrief, Instagram en LinkedIn in de gaten voor updates. Vanwege het grote enthousiasme bij voorgaande edities en omdat er slechts 40 plekken beschikbaar zijn, zal er een selectie van deelnemers worden gemaakt op basis van CV en motivatiebrief.

Indien je nog vragen hebt, kan je een mailtje sturen naar education@medicalbusiness.nl. Hopelijk zien we je snel bij de Summer Academy!

Praktische informatie

  • Data: volgt
  • Locatie: TIAS School for Business and Society (Tilburg)
  • Programmaprijs: 875,- euro *
  • Aantal deelnemers: 40
  • Selectie van deelnemers o.b.v. CV en motivatie.
  • Overnachting (2-persoonskamer), ontbijt, lunch, diner inbegrepen
    * Prijs is op basis van eigen vervoer naar Tilburg en van hotel naar TIAS

tias-logo

mbe-logo