Laden Evenementen

Over Medical Business Projects

Medical Business Projects heeft als doel om de medisch specialisten en managers van de toekomst samen te laten werken aan het verbeteren van de zorg, zodat medisch en bedrijfskundig perspectief gebundeld wordt. Wij zijn er van overtuigd dat het door deze verbinding mogelijk is om optimale patiëntenzorg te realiseren, met efficiënter gebruik van (financiële) middelen en een prettiger werkklimaat voor alle zorg professionals.

Met MBP is een uniek format ontwikkeld van multidisciplinaire projecten, uitvoerbaar binnen alle afdelingen van een zorginstelling. Enige voorwaarden zijn een samenwerking welke als leertraject dient voor de deelnemers, gericht is op ontwikkeling van nieuwe kennis en ervaringen, en streeft naar vooruitgang met oog voor vernieuwende, creatieve oplossingen.

Heb jij interesse als deelnemer? Meer informatie vind je hier!

Heeft uw zorginstelling de behoefte aan een jong, ambitieus en betrokken team welke met een frisse blik en verschillende zorg gerelateerde achtergronden naar een uitdaging komt kijken? Draagt u graag bij aan dit leertraject? Kijk dan snel op aanmelden opdrachtgevers voor meer informatie en de contactgegevens.