MB Webinars over de gevolgen van COVID-19!

Drie webinars over de gevolgen van het coronavirus op de bestuurlijke, financiële en organisatorische aspecten van de zorg. Tijdens deze webinars brengen wij jou de actuele kennis bij over de impact van het coronavirus op het Nederlandse zorgstelsel.

Het coronavirus heeft op alle onderdelen van onze samenleving een grote impact gemaakt. Maar op de frontlinie, de zorg, is deze impact wellicht het grootst geweest. In korte tijd werden ziekenhuizen genoodzaakt hun infrastructuur om te bouwen om de golf van coronapatiënten op te kunnen vangen. Dit heeft helaas in sommige gevallen geleid tot grote achterstanden in de reguliere zorg. Door sommige instanties wordt geschat dat de ‘winst’ van de shift naar coronazorg in werkelijkheid uiteindelijk zeer negatief gaat uitpakken. Maar hoe groot is de rekening precies? Wie gaat dit betalen en hoe? Hoe gaan ziekenhuizen hiermee om en hoe werken we het stuwmeer van achterstallige zorg weg? En niet minder belangrijk, zijn er mogelijkheden de Nederlandse zorg slim voor te bereiden op eventuele tweede golf?

In tijden waarbij geen grootschalige evenementen kunnen worden georganiseerd op een veilige manier, bieden de Medical Business Webinars de mogelijkheid om te verdiepen in de bestuurlijke, organisatorische en financiële kanten van de zorg. In drie webinars geven wij experts een platform om de impact van het coronavirus op het zorgsysteem te illustreren en met elkaar én ons in discussie te gaan over oplossingen van deze problematiek.

De avonden zullen vanaf 17 juni driemaal op de woensdagavond plaatsvinden van 20:00 – 21:00, digitaal via Zoom Webinars.

Avond 1: “Betaalbaarheid van de zorg in corona tijd
Woensdagavond 17 juni 2020 – 20:00 tot 21:00uur

Avond 2: “Toekomstvisie voor de zorg met corona”
Woensdagavond 24 juni 2020 – 20:00 tot 21:00uur

Avond 3: “Capaciteitsmanagement in de zorg”
Woensdagavond 1 juli – 20:00 tot 21:00uur

 

Interesse? De inschrijving is nu geopend!

Aanmelden kan via onderstaande link. De zoom-link zal je dan later worden toegestuurd.