Laden Evenementen

Healthcare Management

De inschrijvingen voor de Summer Academy 2022 zijn open!

Ontwikkel uw vaardigheden in leiderschap, organisatie en management van de zorg. Hieronder meer informatie over aanstaande Summer Academy van 30 augustus t/m 2 september 2022!

Speciaal voor jonge zorgprofessionals organiseren TIAS School for Business and Society en Medical Business Education al meer dan 8 jaar de Summer Academy op het gebied van Healthcare management.

De faculty bestaat onder meer uit docenten van Tilburg University / TIAS en aansprekende en inspirerende namen uit de praktijk van de zorg, zoals prof. dr. Nardo van der Meer (CEO Catharina Ziekenhuis) en prof. dr. Peter van der Voort (UMCG en lid 1e kamer voor D66), Ronnie van Diemen Directeur-generaal Curatieve Zorg bij VWS, prof. dr. Angelique Weel (Reumatoloog Maasstad Ziekenhuis), drs. Peter Langenbach (CEO Maasstad ziekenhuis) en prof. dr. Ernst Kuipers (minister van VWS).

Succesvolle deelname aan de Summer Academy geeft recht op het waardevolle TIAS-MBE-certificaat en wordt erkend met 24 ABAN accreditatiepunten.

Klik rechts voor een indruk van de eerste TIAS-MBE Summer Academy en hoor deelnemers van editie 2021 aan het woord!

Aanmelden

Vanwege het grote enthousiasme bij voorgaande edities en omdat er slechts 42 plekken beschikbaar zijn, zal er een selectie van deelnemers worden gemaakt op basis van CV en motivatiebrief.

De inschrijvingen voor de Summer Academy 2022 zijn open! Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar academy@medicalbusiness.nl.

Praktische informatie voor de deelnemers van 2022

  • Data: dinsdag 30 augustus t/m vrijdag 2 september 2022
  • Locatie: TIAS School for Business and Society (Tilburg)
  • Programmaprijs: 875,- euro *
  • Maximaal aantal deelnemers: 42
  • Geschikt voor alle professies binnen de zorg: artsen, verpleegkundigen, management, farmacie etc.
  • Selectie van deelnemers o.b.v. CV en motivatie.
  • Overnachting (2-persoonskamer), ontbijt, lunch, diner inbegrepen.
  • * Prijs is op basis van eigen vervoer naar Tilburg en van hotel naar TIAS. Meerprijs eenpersoonskamer: € 180,-

TIAS

MBE

Deel dit verhaal, kies je platform!