Laden Evenementen

Future of work: maak je klaar voor de toekomst


 
Opkomende technologieën, stijgende zorgkosten, verschillende belangen en een veranderende patiëntbehoefte verhogen de complexiteit in het al uitdagende zorglandschap. Uitdagingen die te groot zijn voor één partij om alleen op te lossen; alle stakeholders in het zorglandschap hebben elkaar nodig.

Ben jij als jonge zorgprofessional benieuwd naar en bereid om mee te denken over jouw rol in het veranderende zorglandschap? Hier vind je meer informatie over onze thema avond Future of Work, georganiseerd vanuit Deloitte in samenwerking met Stichting Medical Business.

Tijdens deze thema avond nemen we je mee in het veranderende zorglandschap, de organisatorische uitdagingen en de rol van technologische ontwikkelingen. De nieuwe generatie medici en niet-medici ontgroeit het traditionele karakter van de organisaties en een belangrijke vraag is: hoe bereid je de zorgprofessional van de toekomst hierop voor?

Dit vraagstuk behoeft kennisuitwisseling tussen de verschillende stakeholders. Wij dagen je uit om mee te denken over creatieve en innovatie oplossingen om samen een duurzame zorgsector te creëren. Denk niet dat je alleen komt om te luisteren: we gaan samen met de consultants van Deloitte de handen uit de mouwen steken.

We bieden een gevarieerd programma, met een keuze uit verschillende workshops waar we onze kennis en expertise zullen bundelen.


Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 15 mei 2019
Locatie: Deloitte kantoor, Amsterdam
Kosten: €12,50
 

Programma

Tijd Omschrijving
18.00 – 18.45 Kick off
19.00 – 20.45 Keuze ronde:
· Workshop: Design thinking
· Workshop: Business case
· Workshop: Cultuur & veranderbereidheid
20:45 – 21.15 Wrap up
21.15 – 22.15 Borrel

 

Korte omschrijving van de keuze rondes:

 

#1 – Design thinking

Ben jij nieuwsgierig naar hoe nieuwe concepten worden ontwikkeld? Is het aandragen van creatieve oplossingen aan jou besteed en houd jij van out of the box denken? Dan zijn wij op zoek naar jou als deelnemer van de design thinking workshop. Onze experts van Deloitte digital dagen jou uit om nieuwe concepten te ontwikkelen om de uitdagingen in de zorgsector te verminderen. Denk hierbij aan het ontwerpen van innovatieve oplossingen om de (veranderende) rol van de patiënt en/of professional te faciliteren.

#2 – Business case

Ben jij benieuwd hoe nieuwe investeringen jou kunnen helpen in de toekomst en wil jij hierover meedenken? Wil jij weten hoe jij jouw organisatie kan overtuigen een bepaalde investering te doen? Dan willen wij jou hier graag bij helpen tijdens onze business case breakout. In kleine groepen ga je aan de slag met het uitwerken van een business case en een bijpassend advies hoe je jouw doelstelling kan behalen.

#3 – Cultuur & veranderbereidheid

Ben jij benieuwd naar de impact van technologische innovaties op de zorginstellingen en in het bijzonder: op jou als zorgprofessional? Ben jij benieuwd hoe jij je als zorgprofessional staande kan houden in deze veranderende wereld? Samen delen we onze kennis en expertise: Denk aan het brainstormen over (toekomstige) competenties van de zorgprofessional en benodigde cultuurverandering die nodig is om jouw organisatie toekomstbestendig te maken. Bij de breakout over cultuur en veranderbereidheid gaan wij in op deze thema’s en besteden we aandacht aan de invloed van cultuur en veranderbereidheid van zorginstellingen op de komst van technologische innovaties. Want hoe veranderbereid ben jij nou eigenlijk zelf?

Wacht niet langer en schrijf je in! Wij verheugen ons op een inspirerende avond!


Samenwerkingspartner

Medical Business werkt voor deze avond samen met Deloitte. Deloitte biedt zowel ondersteuning in de vorm van de locatie als de workshops.

Deel dit verhaal, kies je platform!