Ik wil kennis maken met de Highlights.
Arrow down
Medical Business Masterclass

Medical Business Masterclass

Drie inspirerende avonden waarin financiële, bestuurlijke en innovatieve aspecten van de zorg worden belicht door vooraanstaande sprekers.
Online Courses

Online Courses

Een serie hoogstaande online courses over organisatie, financiën en leiderschap in de zorg! De courses zijn overal en altijd te raadplegen. Een ideale manier om nieuwe kennis op te doen wanneer het jou uitkomt.
Artsen met verstand van zaken

Boek: Artsen met verstand van zaken

Een toegankelijk boek, dat ingaat op de zakelijke en organisatorische aspecten van de zorg. Een mooie combinatie tussen theorie en ervaringen uit de praktijk.
Ik wil mij graag verder verdiepen in de zakelijke kant van de zorg.
Arrow down
Summer Academy

Summer Academy

Eind augustus, gedurende 1 week, intensief de diepte induiken met een geselecteerde groep enthousiaste deelnemers.
Clinical Business Administration

Clinical Business Administration

Een volledige leergang op het gebied van management in de zorg. De leergang is bedoeld voor jonge zorgprofessionals, met de ambitie de gezondheidszorg te verbeteren en innovaties in de zorg te realiseren.
Ik wil graag in de praktijk kennis opdoen.
Arrow down
Medical Business Projects

Medical Business Projects

In een multidisciplinair team pak je onder begeleiding van een ervaren zorgconsultant een probleem binnen een zorginstelling aan. Op dit moment lopen er verschillende projecten in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Doctor Meets Director (DMD)

Doctor Meets Director (DMD)

Jonge dokters lopen vier dagen mee met de raad van bestuur van enkele toonaangevende ziekenhuizen, om beter inzicht te krijgen in de dagelijkse praktijk van zorgbestuur.