Medical Business Masterclass 2020

Noteer donderdagavond 9, 16 en 23 april in je agenda! De Medical Business Masterclass 2020 in Amsterdam bestaat dit jaar uit drie avonden vol inspirerende sprekers. We brengen je graag kennis over het Nederlandse zorgstelsel bij, gaan met elkaar in discussie over de rol van de jonge zorgprofessional en denken na over welke uitdagingen in de toekomst op ons afkomen.

Onder andere Marco Varkevisser (bijzonder hoogleraar Marktordening in Gezondheidszorg), Ernst Kuipers (bestuursvoorzitter Erasmus MC) en Hans Romijn (bestuursvoorzitter UMC-AMC) zullen op deze avonden een bijdrage leveren. Samen met hen willen wij jullie de kans bieden om je te verdiepen in de bestuurlijke, financiële en organisatorische kanten van de zorg.

De kaartverkoop vindt dit jaar in 2 tempi plaats. De early-bird kaartverkoop start op 10 februari. De eerste 2 avonden vinden plaats in de Tolhuistuin, de derde locatie is ook in Amsterdam. Hoewel het programma nog niet helemaal bekend zal zijn, kun je wel een passe-partout kopen voor de 3 avonden met 10 procent korting! Ook maak je kans op een scheurkalender van Compendium Geneeskunde. Er zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar voor deze early-bird actie, dus zorg dat je er snel bij bent!

De reguliere kaartverkoop start op 17 februari. De website zal steeds verder aangevuld worden met informatie over de avonden.

Interesse? Aanmelden kan vanaf 10 februari!