Medical Business zoekt nieuwe leden in het landelijk bestuur: een nieuwe portefeuillehouder voor Medical Business Education (MBE) en een bestuurslid Promotie.

           

Dit is je kans om jonge zorgprofessionals een inzicht in de organisatie van de  gezondheidszorg te geven, je kennis hierover te vergroten en je netwerk uit te breiden!

Naast de algemene bestuurzaken, houd je je als MBE portefeuillehouder bezig met o.a. de unieke programma’s MBxTIAS Summer Academy (4 daagse cursus in samenwerking met TIAS School for Business and Society) en Doctor meets Director (meelopen met zorgbestuurders), samen met een geoliede commissie. Als bestuurslid Promotie ben je bezig met het ontwikkelen van een visie voor de promotie en uitbreiden van het bereik van Medical Business, met een planning voor posts op de socials voor de verschillende pijlers.

Voor de functie portefeuillehouder Education zijn we op zoek naar iemand die:
– Gemiddeld 6 uur per week beschikbaar is.
– De functie aan zou willen gaan bij voorkeur voor 1,5 jaar.
– Communicatief vaardig is.
– Geïnteresseerd is in educatie.

Voor de functie Promotie zijn we op zoek naar iemand die:
– Gemiddeld 6 uur per week beschikbaar is
– De functie aan zou willen gaan bij voorkeur voor 1,5 jaar
– Creatief is
– Aanleg heeft voor promotie via social media of bereid is om dit te leren
– Ervaring heeft met bijvoorbeeld Canva/Photoshop (is een pré maar geen vereiste)

Enthousiast geworden of nog vragen? Grijp je kans en contacteer ons op info@medicalbusiness.nl. Deadline is 21 mei, maar bij veel animo sluiten we de vacature eerder; wees er dus snel bij!