Solliciteer nu!

Goed nieuws! We zijn op zoek naar mensen die onze stichting komen versterken

In de afgelopen maanden hebben we voor het eerst Medical Business Webinars georganiseerd. Met ruim 600 aanmeldingen en 300 deelnemers was dit een groot succes. We willen als Stichting dit structureel gaan aanbieden en daarom zijn op zoek naar een commissie. Ook zijn er allerlei plannen om met MB Labs gave evenementen te organiseren. Meedenken en meedoen? Lees dan hieronder hoe je kunt solliciteren!

Vacature MB Webinars commissie

Als lid van de MB Webinar commissie zal je jaarlijks meerdere prikkelende Webinars verzorgen over de huidige ontwikkelingen in de zorg. Dit alles in het thema van de stichting; wat speelt er op bestuurlijk en organisatorisch gebied? Het doel is om jonge artsen en andere geïnteresseerden een informatieve én interactieve digitale ervaring te bieden. Hiervoor zullen experts uit het veld worden uitgenodigd, om zo tot een mooi inhoudelijk programma te komen. Wil je organisatie ervaring opdoen, je netwerk uitbreiden en tegelijkertijd leren over Business kant van de zorg? Solliciteer dan voor de MB Webinar commissie!

Taakomschrijving

– Organiseren van de Medical Business Webinar 2-3 keer per jaar; in teamverband
– Inhoudelijk op de hoogte blijven van de actualiteiten in het zorglandschap

Tijdsinvestering

Gemiddeld 1-2 uur per week (variabele drukte per periode)

Stuur je CV + sollicitatiebrief naar info@medicalbusiness.nl vóór 9 augustus.
Voor vragen: sanderbach@medicalbusiness.nl

Vacature MB Labs commissie

Als lid van de MB Labs commissie zal je gedurende een jaar meehelpen met het organiseren en bedenken van nieuwe evenementen. MB Labs is de proeftuin binnen Medical Business. Afgelopen jaren zijn groeiende onderwerpen zoals Ondernemen in de zorg, AI en Value based health care de revue gepasseerd. Binnen MB Labs diepen wij deze onderwerpen graag uit. Vind jij de zakelijke kanten van de zorg interessant, heb jij affiniteit met innovatie en heb je goede ideeën? Solliciteer dan voor de MB Labs commissie!

Taakomschrijving

– Organiseren MB Labs evenementen 2-3 keer per jaar; in teamverband
– Actieve inbreng in nieuwe ideeen voor MB Labs

Tijdsinvestering

Gemiddeld 1-2 uur per week (variabele drukte per periode)

Stuur je CV + sollicitatiebrief naar labs@medicalbusiness.nl vóór 9 augustus.
Voor vragen: labs@medicalbusiness.nl