Save the date! Data en locaties Medical Business Masterclass 2018 bekend!

 

Na 5 zeer succesvolle jaarlijkse edities van de Medical Business Masterclass (MBM) is het tijd voor iets nieuws. De MBM commissie 2018 heeft de masterclass in een nieuw jasje gestoken en presenteert met trots: De Medical Business Masterclass Roadshow.

Wat houdt dit in? De Roadshow bestaat uit 3 verdiepende thema-avonden die plaatsvinden op verschillende locaties die gelinkt zijn aan het thema van de betreffende avond. Deze Roadshow avonden zijn in opzet niet te groot, om zo interactie tussen de inspirerende sprekers en het publiek te vergroten. Thema’s die aan bod zullen komen zijn onder andere: healthcare innovation, consultancy in healthcare, leadership en de rechten van de dokter. Tijdens de 4e en laatste avond zal de Masterclass 2018 groots afgesloten worden in het prachtige Tropenmuseum te Amsterdam!

Wederom zullen wij garant staan voor inspirerende bekende sprekers van zowel binnen als buitenland. De data en locaties zijn inmiddels vastgelegd, dus pak je agenda er bij en SAVE THE DATE, want dit wil je niet missen!

Start kaartverkoop: Zaterdag 24 Februari 2018 om 12.00uur!

 •  Roadshow avond 1: Dinsdagavond 3 April 2018
  Locatie: Bimhuis, Amsterdam
 • Roadshow avond 2: Donderdagavond 12 April 2018
  Locatie: Deloitte, Maastoren, Rotterdam
 • Roadshow avond 3: Donderdagavond 19 April 2018
  Locatie: Van Benthem & Keulen, advocatenkantoor, Utrecht
 • Slotavond: Dinsdagavond 24 April 2018
  Locatie: Tropenmuseum, Amsterdam

 
Meer informatie over de kaartverkoop, het programma en de sprekers zal binnenkort volgen. Houd daarom de website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief via aanmelden nieuwsbrief
 
Vragen of tips aan de Masterclass commissie? Stuur vooral even een e-mail naar masterclass@medicalbusiness.nl

Over Medical Business Masterclass