Ben jij (bijna) arts en geïnteresseerd in consultancy? Twijfel je tussen de witte jas of een maat/mantelpak?
Kom dan 1 maart naar de Medical Business carrière avond!
 
Tijdens de Medical Business carrière avond vertellen drie consultants over hun switch van het artsenvak naar de consultancy. Zij nemen je mee in hun zoektocht naar de juiste baan en hoe zij uiteindelijk de overstap maakten. Ook gaan zij in op hun ervaringen als consultant; hoe ziet een werkweek van een consultant er uit, wat voor projecten werk je zoal aan en wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van het werken als arts?

Aan het einde van het programma is er ruimte voor discussie, die we op gang helpen met een aantal prikkelende stellingen.
Na afloop is er een gezellige borrel in de verwarmde tuin.

Deze avond vindt plaats op het kantoor van Kinase, te Bussum. Kinase is een jong consultancy bureau in de zorgsector, waar consultants werken met een medische achtergrond.

KP

 

Kinase


Een nieuwe generatie zorgprofessionals durft een extra stap te zetten om zorg te dragen voor succesvolle implementatie van verbeteringen en innovaties met toename van kwaliteit van zorg tot gevolg. Deze zorgprofessionals zijn van grote toegevoegde waarde in de consultancy wereld, omdat ze de zorg begrijpen en met hun medische achtergrond een betere aansluiting vinden bij degenen die ze moeten adviseren doordat ze dezelfde taal spreken. KINASE heeft als doel de zorg te voorzien van mensen met dit dubbelprofiel van zorgprofessional én consultant.

Kijk voor meer informatie op www.kinase.nl

Kosten (incl. koffie,thee en borrel)
€7,50 p.p.

Klik hier voor meer informatie, waaronder het programma en om je in te schrijven:
 

Wees er snel bij want, vol = vol