Laden Evenementen

 
Ben jij (bijna) arts en breder geïnteresseerd dan directe zorg? Twijfel je tussen de witte jas of een maat/mantelpak?
Kom dan donderdag 7 februari naar de Medical Business Carrière avond bij Pacmed!

Tijdens deze Carrière avond vertellen vier oud-medici over hun switch van het artsenvak naar de healthcare analytics. Zij nemen je mee in hun zoektocht naar de juiste baan en hoe zij uiteindelijk de overstap maakten. Ook gaan zij in op hun huidige werk; hoe ziet een werkweek er uit, wat voor projecten werk je zoal aan en wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van het werken als arts?

Het thema Healthcare analytics is redelijk breed; van AI keuzehulp (Pacmed) tot VBHC analyses (LOGEX). De sprekers zullen telkens kort toe lichten welke analyses zij doen voor de zorg en waarom dit de zorg beter maakt.

Aan het einde van het programma is er ruimte voor discussie, die we op gang helpen met een aantal prikkelende stellingen. Na afloop is er een gezellige borrel.

Deze avond vindt plaats op het kantoor van Pacmed, in Amsterdam Oost.
 

Praktische informatie

Vanaf 19:00 start de inloop, het programma begint om 19:20.
Kosten (inclusief borrel): €10 p.p.

Locatie: Freedomlab, Pacmed
Plantage Middenlaan 62, 1018 DH Amsterdam

Programma

Tijd Omschrijving
19.00 – 19.20 Ontvangst
19.20 – 19.30 Welkomstwoord namens Pacmed en stichting Medical Business
19.30 – 20.30 Michiel Hageman
(PATIENT+)
19.30 – 20.30 Luciana Kruijswijk
(Strategy&)
19.30 – 20.30 Olivier Rijssenbeek
(LOGEX)
19.30 – 20.30 Aletta de Beer
(Pacmed)
20.30 – 21.00 Vragen en stellingen
21.00 – 22.00 Borrel


Sprekers

Luciana Kruijswijk

Associate Consultant Strategy&

Aletta de Beer

Product owner Intensive care Pacmed

Michiel Hageman

Founder & Director at PATIENT+

Olivier Rijssenbeek

Analyst at LOGEX

Luciana Kruijswijk

Associate Consultant at Strategy&

Hoewel Luciana Kruijswijk het arts-zijn een fascinerend beroep vindt, sprak een baan als consultant haar toch meer aan. Tijdens haar studie was zij vooral geïnteresseerd in de organisatie van de zorg, omdat die zo complex is. Ze wilde geen dokter van de patiënt zijn, maar dokter van het (zorg)systeem. Na de dokters eed te hebben afgelegd, besloot zij haar carrièremogelijkheden buiten de muren van het ziekenhuis te verkennen. Met veel plezier werkt zij nu 2 jaar als consultant bij Strategy&, een internationaal adviesbureau dat werk doet in de gezondheidszorg én in andere industrieën.
Meer weten over Luciana Kruijswijk?

Aletta de Beer

Product owner Intensive care Pacmed

Aletta de Beer studeerde geneeskunde en healthcare management, deed een co-schap bij een zorgverzekeraar, en was betrokken bij de oprichting van Medical Business Projects. Na een jaar als anios op een Intensive Care maakte zij de overstap, eerst als management trainee, daarna als kwaliteitsadviseur IC. Om nog meer in innovatie van zorg te kunnen betekenen is zij recent gestart bij Pacmed als Product Owner Intensive Care. Hier helpt zij het IC team om optimale machine learning modellen te ontwikkelen, welke intensivisten in de dagelijkse praktijk kunnen ondersteunen om lastige medische beslissingen te nemen zoals het moment van ontslag of detubatie van een patiënt.
Meer weten over Aletta de Beer?

Michiel Hageman

Founder & Director at PATIENT+

Michiel Hageman ontdekte de kracht van Samen beslissen en het belang van keuzehulpen toen hij als arts-onderzoeker aan Harvard Medical School werkte. Dit resulteerde in zijn proefschrift en de oprichting van PATIENT+. Gedurende zijn opleiding tot orthopedisch specialist groeide zijn belangstelling tot innovatie en het ontwikkelen van producten die de kwaliteit van zorg ten goede komen. Met PATIENT+ richt hij zich nu fulltime op de ontwikkeling en implementatie van keuzehulpen.
Meer weten over Michiel Hageman?

Olivier Rijssenbeek

Analyst at LOGEX

Olivier Rijssenbeek was al tijdens zijn studie Geneeskunde vooral geïnteresseerd in verbetering van de organisatie van zorg. Deze interesse kon hij vormgeven bij Medical Business Projects, door binnen ziekenhuizen consultancy projecten te organiseren voor jonge artsen. Na een jaar gewerkt te hebben als arts-assistent chirurgie, maakte hij de keuze om zich ook professioneel volledig op deze interesse te focussen. Nu maakt hij bij LOGEX analyses waarmee inzicht gegeven wordt in de kwaliteit en kosten van de zorg.
Meer weten over Olivier Rijssenbeek?

Samenwerkingspartner Carrière avond

Medical Business werkt voor deze avond samen met Pacmed. Pacmed biedt zowel ondersteuning in de vorm van de locatie en catering, als spreker in de vorm van Aletta de Beer.